Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

juuri silloin kun ei ole aikaa

elokuun yöt ovat ehkä asia jota tulen kaipaamaan kesästä eniten
ei, oikeasti kaipaan kyllä ihan kaikkea, mutta niitä myös.

erään auringonlaskun jälkeen minä istuin pyörätiellä ja hymyilin vihaisen näköisille rekka-autoille, olisin tehnyt kymmenen kärrynpyörää jos vain osaisin. Katulamput valaisi kaiken oleellisen, heinät ja kalkkiset juovat tiessä.
yöyöyö
nuq
istun
tällä viikolla joka ikinen päivä on näyttänyt yhtä aistikkaalta kuin ylläoleva; maailma on ollut kaunis.
Kallioiden alapuolella oli sammalta ikuisuuksiin, rumien kerrostalojen välissä persikkaiset auringon jäljet, aamulla en nähnyt pellon toisella laidalla olevaa auringonkukanviljelijän taloa sumun takaa.
Torstaina join appelsiiniteetä, luin Tove Janssonia ruotsiksi ja katselin myrskyä avoimesta ikkunasta, ajattelin hienoja ihmisiä.

Kumman hienoja hetkiä mahtuu viikkoon jolloin on ollut kymmeniä tunteja kirjastossa uskonnon Arkki edessään, jolloin on ollut yksin. Muttei yksinäinen, kai

9 kommenttia:

 1. oletpa rohki ihq. pitäiskö alkaa lukemaan tove janssonia, juu. ehkä suomeksi. pitäisi harjoitella. okei. kirjoitan sulle kirjeen joskus, kun on aikaa, ja kerron elämästäni.

  ♥ ellu
  ps anteeks tää oli ehkä viimeinen kommentti
  ps 2 olet rakas

  VastaaPoista
 2. Sulla on aina niin ihanan tunnelmallisia kuvia! Täällä toinen, joka rakastaa elokuun öitä ja koko elokuuta :)

  VastaaPoista
 3. elina du är ihana. joo lue tovea, se on jätteviisas!! minä kirjoitan sinulle kirjeen ja kerron ajatuksistani.

  ps. saaat kommentoida
  ps 2 ite ooooot

  jaana, kiitos!! ne on jotain vapautta, tunnelmaa, ihanuutta..

  VastaaPoista
 4. ihanat värit luo kyllä nuo katuvalot! ydistettynä yöhön. rakkautta. yö tekee kaikista monin verroin kauniimpaa, lähes poikkeuksetta! upeita kuvia jälleen :)

  VastaaPoista
 5. Pyöräilitkö eilen aamulla kasin aikoihin Bembölen nurkilla? Noteerasin ensin kauniin keltaisen villatakkisi, ja vasta sitten että itse pyöräilijäkin oli tuttu, ainakin näin netin kautta! :-)

  VastaaPoista
 6. veera - kiitos!!

  aura hulda maria - hämärä jättää tilaa mielikuvitukselle, se kaunistaa! Kiitos.

  ida - pyöräilin keltaisessa villatakissa siellä kiireessä kyllä, kuten joka aamu! Nää kuvat on itse asiassa ihan siitä läheltä.

  VastaaPoista
 7. näissä sinun kuvissa on niin valtavasti tunnetta ! osaat kyllä vangita tunteen ku tunteen näihin kuviin, olen kyllä kateellinen :))

  VastaaPoista