Sivut

torstai 12. tammikuuta 2012

plim plom

Viime aikoina en kyllä oikein ole tehnyt mitään hyödyllistä,
lähinnä leikkinyt sairasta, levittänyt appelsiineja lattialle ja nukkunut.
zupetelma
zubs
mutta tänään tein uuden sisustuselementin jota aion tuijottaa seuraavat 89 päivää, ainakin
sisustuselementti
esivalitnta
grgrgrgaaaa
mutta on se kyllä aika hieno.
sitten täytyy vain miettiä kolmen kuukauden ajan mitä tarkoittaa hyvä ihminen tai olipa kerran.


Mutta oikeasti, innostuin
ja mikään ei voisi olla positiivisempaa sille tulevaisuudelle, jonka muistaa vain kun kuulee sieltä kaikuvia huutoja.

10 kommenttia:

 1. wowowoww onnea vaan miettimiseen! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ennakkotehtävien kanssa, toivottavasti pääset sinne minne haluat :)

  VastaaPoista
 3. huuuii hirmusti onnea ja inspistä sinulle! :>

  VastaaPoista
 4. Voih, itsellänikin mietintämyssy päässä juurikin samojen ennakkotehtävien parissa! :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei, haetko sinäkin tuonne! Jokainen uusi kilpailija ahdistaa, nimim. itsetuntoni on 100

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - no voi mutta kiitos!! Toivottavasti tuleekin jotakin onnekkaita ideoita, olisi kivaa päästä pääsykokeisiin kyllä ainakin :---)

  erika - kiitos kovin :-----) toivon samaa, pitäisi vaan päättää osata ja sitten vaan harjoitella ihan hurrrrjasti.

  Saara Elina - kiitos kovin :-.---)

  Anniina - no sinäpä haet hienoihin paikkoihin kyllä !!!! Aiotko hakea muuten jonnekin muualle? :---) mulla on vielä tarkoituksena hakea Taikiin valokuvausta kanssa ja sitten ehkä arkkitehdiksi Aalto-yliopistoon TKK:lle. Olis hauskaa kuulla kyllä muidenkin mietintöjä noista, ainakin sitten kun hakuaika on ohi!

  Iivari - no kyllä minäkin !!! Mutta oikeasti, ei sillä ole väliä millasia muut hakijat on, parhaiten onnistuu kun tekee juuri sitä mitä itse haluaa tehdä.

  VastaaPoista
 7. oi että usva, harvoin sitä toivoo mitään näin paljon kuin että pääset kouluun. Ehkä kuitenkin hieman vähemmän kuin että pääsen itse kouluun, mikä tekee musta epäsopivan kohteen tehtävään numero 1.

  Kumminkin onnea!!

  VastaaPoista
 8. hei, tämäpä hauskaa: haen samaisiin kohteisiin, mutta eri linjoille :---) hurjasti onnea ja inspiraatiota ennakkotehtäviin, niin Sulle kuin mullekin! hahaa!
  pidän vielä viikon hermoloman itse aiheeseen, jotenkin pelottavaa tarttua kynään ja paperiin ja ruveta hommiin, isoista asioista kun on kyse.

  sen vielä sanon, että ihme on josset näillä valokuvaus ja muutenkin esteettiskirjoituskaikkilahjakkuustaidoillasi pääse haluamaasi opinahjoon. esimerkkinä: appelsiineista ja banaanista ei voi taikoa jotain noin upeaa! ja sä vaan sen teet!

  hattua nostaen,
  Aura.

  VastaaPoista
 9. Tuonne Lahteen ja Taikkiin (heh, samoihinpas osuttiin) valokuvausta, lisäksi Lahteen korumuotoilua ja ehkäpä Helsinkiin vielä Kuvataideakatemiaan valokuvausta. :) Hämennän soppaa vielä varhaiskasvatuksella, joko Tampereella tai Helsinkiin. Ellen keksi Vaasasta jotain, pitääpä vielä tutkia paremmin.

  Tuossa valokuvauksessa on kyllä hyvät toi ennakkotehtävät, mikään ei tuntunut ollenkaan pahalta. Tsemmpiä sulle niihin ja muutenkin koko hakuprosessiin!

  VastaaPoista
 10. Lotta, voi, aika normaaliakin toivoa pääsevänsä itse enemmän. Mutta toivon silti että sinäkin pääset sinne minne haluat, todella! Kiitos kuitenkin, toivottavasti toiveet auttavat :----)

  aura, hei ! mille linjoille? Sepäs vasta olisi hauskaa jos olisimme molemmat vaikka Rovaniemellä sattumalta ensi vuonna.

  Inspiraatiota sinulle myös ihan hirveesti!! sinä ansaitsisit kyllä päästä mihin taidekouluun vain, ihan samoja sanoja sinulle, oot niin käsittämättömän taitava.

  Aniina - aivan!! hauskaa ku on kohtalotovereita, pääsykokeissa sitten toivottavasti nähdään :) ennakkotehtävät oli kyllä innostavia eikä musertavia, onneksi jee!

  VastaaPoista