Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

ja hän naurahti mennessään

Niin. Kiitos kysymästä, minulla oli hauskaa miettiä elämääni. Tällaista löytyy myöskin niiden takkuisten kiharoiden, rohtuneiden huulten ja sinapinkeltaisten vaatteiden takaa, kuvitettuna asioihin liittyvillä asioilla tai niihin liittymättömillä:


tuli ekana mieleen että minkä kokosena lataat kuvat tänne ? :')
tämä oli hieno kysymys! Yleensä vaakakuvat 700xjotain, pystykuvat 680xjotain koska flickr ei siedä suurempia. Mutta toisinaan lataan tänne myös esimerkiksi neliökuvia joiden koko on 500x500, kuten keskiviikkona.
ja milloin olet onnellisimmillasi?
monissa mielentiloissa kuten innostuessa ja onnistuessa! Toisinaan myös laiskoina aamuina ja salaperäisinä valoisina öinä.
(kesällä)
mistä saat ideat ihaniin kuviisi?
En ole kyllä itse asiassa pitkään aikaan toteuttanut itseäni mitenkään tai valokuvannut yhtään mitään luovahkoa, lähinnä jotakin sekopäisiä ystäviä joiden kanssa valokuvat eivät ole itseisarvo ensinkään! (mitä nyt jotkut bändikuvat......) Joten he toimivat ainakin näinä päivinä nähdyissä kuvissa muusina useinkin.
Toisinaan myös maailmasta, se on niin kovin kaunis. Aika usein vain ajattelen että onpas tuo hämmästyttävän kaunis paikka. Joskus myös joistakin aistiharhoista, ajatusleikeistä, unista, kirjallisuudesta ja surrealismista, mutta en ihan hirveän usein.
missä olet onnellisimmillasi, vai onko se ollenkaan paikkaan sidottua?
jossakin missä on kauneutta tai paljon ystäviä (ne ovat kyllä aika usein samassa paikassa),
esimerkiksi Keniassa, Ranskassa, meidän subjektiivisessa sademetsässä, Hangossa tai jossakin muualla.
Myös avarat paikat joista tuntuu että näkee koko maailman viehättää ihan hirveästi.
jejeje
mistä/millaisesta musiikista pidät?
Klassisesta enimmäkseen! Erityisesti Prokofievista, Rachmaninovista, Debussysta, Sibeliuksesta, Griegistä ja Ravelista. Kun mun mielessä on vain vihreää sekavaa lientä josta ei kukaan ota tolkkua, silloin Bachista myös.
Nyt linkitän tähän hienoamuusikkia:


onko sulla joku suosikki valokuvaaja? kuka?
ei oikein sellaista valokuvaajavalokuvaajaa! Mutta monet blogeja kirjoittavat esimerkiksi.
mitkä on omasta mielestäsi parhaat ominaisutesi?
mulla on taipumus toivoa kaikille muille mahdollisimman hyvää ja utopistisia asioita, inhoan niin paljon sitä tunnetta kun ihan kelle tahansa käy mitään pahaa. Tänäänkin mua itketti kun äitiä sattui sormeen... En yleensä osaa edes edesauttaa hyvien asioiden tapahtumista tai näyttää että sillä on väliä, mun mielestä se on hienoa! Myös ajoittainen luova hulluus ja ajattelukyky on kivaa.
Haluisin tietää mikä sun etunimi on?
:-D Usva se on vaikka se kuulostaakin ehkä vähän liian taiteilijanimeltä! Välillä ihmettelen miten onkaan annettu näin oikea nimi, oon ajoittain erittäin Usva.
Tai etunimet jos niitä on monta ja jos tahdot kertoa? 
On minulla toinenkin, olen Usva Maria. Normaaliuden ylläpitämiseksi varmaan, olisihan se liian kummallista jos olisi kaksi outoa nimeä peräkkäin niin toisen on oltava supernormaali.
Missä päin Suomea asut ja missä asuisit Suomessa ja ulkomailla jos saisit valita missävaan?
Asun Espoon synkissä metsissä! Asuisin mielelläni ihan missä tahansa Suomen kaupungissa, olisi kivaa nähdä kaikkea uutta asumisen kautta. Mutta erityisesti Tammisaari, Helsinki, Turku tai Maarianhamina olisivat hienoja asuinpaikkoja, ainakin jossakin tulevaisuuden elämässä.
Ulkomailla asuisin melkein missä vain!! Kuitenkin mielelläni sellaisessa paikassa minkä kieltä puhun, joten ehkä vaikka Keniassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa tai Ruotsissa. Toisaalta joku todella eksoottinen houkuttaisi hmmmmm
lippu
jos sanoisin näitä katuja kodikseni, sanoisin kaikille vastaantulijoille sujuvasti Bonjour ja kävisin joka aamu ostamassa alakerran leipäkaupasta patongin, olisin kyllä melko onnellinen.
Miksi ensimmäinen kuva näyttää jääätyneeltä joelta ja nahkaiselta sillalta?
Koska valokuvaan niin abstarktisti.
Miksi kolmas kuva näyttää sairaalta (hassulta)?
Koska nuo ihmiset ovat sairaita (hassuja)
Miksi sulla on jotain rokkareita täällä? 
Hei ulkonäkö voi pettää, ne tyypit on ihan sika kivoja vaikka ne näyttääkin vähän rokkareilta ja rakkareilta.
Haluatko lisää rokkia elämään?
Kyllä, ehdottomasti.
1. Oletko usvaa vai oletko ihminen?
En kyllä oo hirveästi kumpaakaan, ennemmin kettu tai krokotiili. Mutta jos noista pitää valita niin usvaa, koska kyllä mun olemuksesta suurempi osa on usvaa kuin ihmistä
2. Mikä on Vellamon nutturan salaisuus?
Äänirauta!! Kiivit myös silloin tällöin.
3. Kuunteletko usein Lady Gagaa?
Joo, aina sunnuntaiaamuisin.
4. Pidätkö Lady Gagasta?
Joo ihan kamalasti.
7. Oletko käynyt Ruotsissa?
Ai että olenko:
komuunio
8. Aiotko käydä Ruotsissa tänä vuonna?
Toki! Nähdään.
13. Onko sinulla oikeesti noin pitkät hiukset, vai onko ne extensions?
:-----D ei minulla pidennyksiä ole, kai.
Mitä haluat elämältä?
Onnellisuutta, ymmärrystä ja onnistumista.
Millaisena näet sen kymmenen vuoden päästä?
Silloin en ole enää mikään kodittomana maailmassa harhaileva olio, vaan olen jokin persoona, joka on löytänyt itsensä jostakin päin elämää ja jäänyt sinne. Minulla on työ johon olen päätynyt ihan eri kautta kuin kymmenen vuotta sitten naiivisti kuvittelin, mutta tykkään siitä paljon enemmän kuin jostakin muusta. Päätin uskaltaa elämässä mikä osoittautui hienoksi päätökseksi.
En ole vieläkään se supersosiaalinen jaksava ihminen, mutta elämässä on tapahtunut mun mittakaavassa uskomattomia asioita!
Mikä on kauneinta maailmassa?
Auringonvalo.
ikkunoita
Mitä on totuus?
Varmaan kaikilla on omansa?
Saisiko sinulle ehkä lähettää postia, vaikkapa Ranskasta?
oi kyllä! :> ja saa minulle lähettää sähköpostiakin, jotta esimerkiksi selvittää osoitteensa:
usva@olen.to
Ottaisitko aloituspokemoniksesi Bulbasaurin, Charmanderin vai Squirtlen?
Charmander kuulostaa ihan Lisko Scamanderilta, joten se!
hmm, millainen teemaku olisit?
Sellainen savuinen ja sumuinen hedelmätee, joka olisi kuitenkin raikas. Siinä olisi varmasti kiiviä ja ehkä myös ripaus muskottipähkinää. Aluksi siitä tulisi mieleen sateenjälkeinen tuoksu tropiikissa, hieman hapankin, mutta jälkimaku olisi aika lempeä.
entä väri?
Syvä oranssi. Tai ehkä myös syvänmeren sinivihreä.
tai lintu?
Kuningaskalastaja! Niin hienon värisiä ja siroja.
MILLAINEN on viimeinen unesi, jonka muistat?
Hyvin harvoin muistan niitä kymmentä minuuttia kauempaa - jos muistan, muistan koko elämän, ja se on kummaa. Mutta tänään kirjoitin seitsemän minuuttia heräämisen jälkeen:
Olin jossakin Paikassa, jonka maisemat olivat vieraat ja jossa oli paljon ihmisiä samasta lukiosta. Muut olivat paketoineet myös minunkin kirjeeni ja pakettini, koska itse olin ollut poissassa. Eräs huoneessa järjestystä yllä pitävä opettaja sanoi että mun kuvisdiplomini animismi on mahtavaa ja upeaa (huom. tosiasiassa siinä ei ole mitään animismiin viittaavaakaan vaikka uskonnollisiin symboleihin liittyykin) ja etten saa koskaan luopua siitä maailmankatsomuksesta.
Siellä Paikassa, se muistutti vähän King's Crossia viimeisimmässä Harry Potterissa, mutta siinä oli katto, siellä oli suuria lootia paperia, ja yhtäkkiä keskellä oli riveissä lippuja, joita sai ottaa, koska oli ollut hyvä työntekijä. Niillä pääsi lappiin viikoksi, ja sai itse valita viikonkin. En ollut kuitenkaan varma saanko ottaa sellaisen, joten ajattelin käydä kysymässä koristeellisista ulko-ovista poistuneilta kavereilta, mutta sillä aikaa laput katosivat pöydältä. Lähdin etsimään Paikasta jotakuta, joka voisi antaa minulle sellaisen.
Harhailin sitten siellä valtavassa maailmassa, jossa tuli vastaan eri fantasiamaailmojen edustajia. Lattia oli kylmä, koska olin joutunut ottamaan keltaiset villasukkani pois jaloista. Juoksin käytävillä hädissäni, kunnes kuulin huudon ystävältä, ja kiipesin huterilta tuntuvia mutta marmorilta näyttäviä portaita kohti allasta, jossa ystäviä näkyi, mutta jonka täyteainetta en muista. Tunsin itseni Frodoksi kiivetessäni styroksintuntuiselle tasanteelle, joka narskui. Sitten loikkasin.
Sinänsä tässä kyllä tiivistyy ihan hyvin ne asiat joita olen viime aikoina ajatellut; lukion loppuminen ja sinne jääneet asiat, työnteko, se etten pääse lappiin tänäkään vuonna, kömpelyys ja tietämättömyys sosiaalisissa tilanteissa, keltaiset villasukat ja kirjan Taru sormusten herrasta lukeminen.
MINKÄ värinen on parhaanmakuinen asia?
Vihreänharmaa!!
MIKÄ on lempisanasi?
Utopia, pateettinen, pumpernikkeli, pagodi ja kernaasti esimerkiksikin!
miten saat ideat postauksiisi?
elämästä!! Siitä mitä tapahtuu ja siitä mitä ajattelen.
mitä koulua käyt?
eimikään-painotteista normaalia lukiota Espoossa, tai siis käyn siellä vielä ainakin 6 kertaa!! Hui jee. Kirjoitan siis nyt joitakin ylioppilaskirjoituksia kai
miksi olet niin suloinen?
koska minulla on nämä geenit tai koska minut on kasvatettu haahuilemaan metsissä ja unelmoimaan. Tai ehkä koska mulla on Photoshop. Kaikkeen löytyy rationaalinen selitys, toki.
Kiitos kuuluu ilmeisesti vanhemmilleni kuitenkin!! Koska niiden ansiosta minulla on geenit ja ne on kasvattaneet minut ja äiti osti kyllä Photoshopinkin
miks hajoilen kasvin ja elinan kysymyksille?
koska ne harrastaa Aroniaa.
usva kerro miks en oo tutustunu suhun? =D 
en tiiä!! vois kyllä.
mistä tykkäät?
elämästä, kesästä, valosta, musiikista, ystävistä, lakritsijäätelöstä, äärettömyydestä, onnistumisesta, elokuusta, sanojen vääntelystä, ilmasta, valokuvaamisesta, auringosta, heijastuksista, mango-appelsiinimehusta, kesäsateista, huulirasvasta, x-akseleista, tilasta, kiharoista, sanasta pluie, välittämisestä, positiivisista kokonaisluvuista, vapaudesta, tietämisestä, kissoista ja ajattelusta
metsänreuna
miksi olet vaan aina Hieno Mies voisitko joskus olla vaikka Maatuska
Samat Sanat Sinulle Saara. Se on joku Syndrooma Sanoisin.
Mutta ehkä kaikki johtuu Pagodeista?
saanko mä halata sua aina silloin tällöin maanataina?
joo, mutta vain maanantaina!!!! teit väärin esimerkiksi sunnuntaina.
teetkö asiat sydämmellä vai teeskentelekö koskaan?
Kyllä luulisin että teeskentelen joskus. Teeskentelen esimerkiksi joskus pitäväni joistakin tilanteista vaikka en. Mutta en kyllä kovin usein. Joskus se on helpompi vaihtoehto ja saattaa johtaa siihen, että tulevaisuudessa voi tehdä melkein kaiken sydämellä, näin ainakin minun elämässäni!
Mutta monet asiat on myös sellaisia että niitä ei pysty tekemään ilman sydäntä, niin en minä sitten tee.
joudutko miettimään sanoja mitä laitat tänne kauan vai tulevatko ne sanavyörynä näytölle, heti, paikalla, nyt?
yleensä on ajatus jonka haluan kertoa, mutta sormeni eivät aina löydä oikeita kirjaimia ilmaisemaan niitä ja sitten pitää kirjoittaa ne uudestaan monta kertaa! Joskus taas on vaan yksi sanamuoto jolla asiat voi ilmaista ja sitten sanat vyöryy näyttöön.
Nyt kyllä kuulostan ihan herra Collinsilta Ylpeydestä ja ennakkoluulosta, mutta toisinaan myös huvitan itseäni keksimällä kielikuvia jotka liittyvät ajattelemiini asioihin ja sitten kirjoitan ne tänne.
saat yhden toiveen, mikä se on?
en tiedä pitäisikö olla itsekäs vai ei. Jos olisin, niin toivoisin rajatonta luovuudenlähdettä, joka samalla takaisi minulle opiskelupaikan. Tai sitten jotain rajattomia sosiaalisia kykyjä tai sitten jotain silmiä vaikka.
Mutta jos en niin sitten haluaisin että kaikilla on kaikki hyvin.
seurusteletko?
en!
lempiblogejasi? miks?
kerron näistä myöhemmin :----) niitä on niin monta että ne eivät olisi kunnioitettavasti mahtuneet tähän
Sun kuvissa ja tavassa höpistä epämääräistä tekstiä on jotai pysäyttävää ja merkityksellisen tuntuista. Ootko ajatellut koskaan että voisit olla taiteilija?
voi olen kyllä ajatellut että haluaisin olla mutta en kyllä kovin usein että voisin!! Olen kovin pieni ihminen olemaan sellainen. Ja mulla on pakkomielle olla täydellinen ennen kuin uskallan olla yhtään mitään, joten en kyllä voi olla sellainen ihan vielä, tässä elämänvaiheessa
Varför är du inte i Sverige?
därför att jag har studentskrivningar och jobbet och allt här!! Men nån dag kommer jag dit :----) Varför är du inte i Finland?
Varför är inte kommunen i Sverige?
Därför att vi måsta lära oss att vänta på den! Nej men riktigt, kommunen kunde inte finnas om det inte var just som det är, tycker jag.
ps. jag kan inte längre tala svenska......
jeejejee
olen myös sitä mieltä että eräänä päivänä Aurinkotiellä oli kyllä yksi.
koetko itsesi parempana kuin muut?
en ja joo !
en koska ihmettelen aina miten ihmiset voi olla sellasia miten ne on, niin mahtavia ja ihania ja ihmeellisiä, kokonaisia persoonia. Ja ne aina tietää miten toimitaan tai osaa vaikuttaa siltä. Siis ihan melkein jokainen tuntemani ihminen, myös ne jotka luulee että en ajattele niistä niin.
Toisaalta joo, kuitenkin pidän joitakin mun toimintamalleja parempina kuin toisten, mikä nyt johtuu siitä että toiset saattaa toimia joskus sellaisesti mikä johtaa tyhmiin asioihin ja mun mielestä toimin niissä tilanteissa paremmin kuin ne.
pidätkö itseäsi taiteilijana?
en oikeestaan. Vielä ainakaan.
missä olet koulussa, miksi siellä mikset muualla?
lukiossa Espoossa sellaisessa hajuttomassa ja mauttomassa. Siellä koska en päässyt kuvataidelukioon, johon kyllä tosiaankin olisin mennyt erittäin mielelläni :---D
oletko onnellinen, mitä on onni?
olen!! Aina silloin tällöin kyllä. Se on sitä että joku välittää tai tuntee olevansa jotakin.
elätkö hetkessä vai tulevassa vai kenties menneessä?
riippuu päivästä. Tällä hetkellä tulevassa, lähinnä joissakin viikonlopuissa ja kesässä ja ylioppilaskirjoitusten jälkeisessä ajassa. Mutta silloin tällöin juuri silloin tällöin ja ennen myös menneessä, en enää kovin.
mistä kampeat inspiraatiota?
Elämästä ja kuolemasta myös joskus!
mitä kameraa käytät ja miten saat noin hienoja kuvia?
Nikon D90 ja Nikkor 35mm f/1.8 ja 50mm f/1.8 ja Tamron 17-50mm f/2.8!! Viimeistä en tosin käytä kuin joissakin tilaisuuksissa. Tuo kamera tosin on äitini ja mulla on myös oma D60, mutta käytän enimmäkseen tuota D90! Se on oikein mukava vaikka en oikein tunne sitä vielä hirveästi. Kameran ansiota varmasti kaikki hienot kuvat. Mitenkö, siten että painan nappia ja sitten kuuluu klik. Aika usein ennen sitä olen mennyt metsään.
mihkä kaikkialle pyrit kouluun?ne vaikuttaa aivan unelmapaikoilta!
Näillä näkymin Lahden muotoiluinstituuttiin ja Taideteolliseen korkeakouluun opiskelemaan valokuvausta, Lapin yliopistoon graafista suunnittelua ja oon myös ruvennut ajattelemaan Kuvataideakatemiaa, koska kuvisopeni ehdotti sitä! Ne kuulostaa kyllä tosi hienoilta paikoilta, pääsisikin sinne.
Oli mulla kanssa suunnitelmana arkkitehtuuri, mutta hyläsin sen koska ei se ole mikään intohimo ja haluan nyt keskittyä noihin, vaikka se voisikin olla hyvä vaihtoehto työllistymisen ja mun ominaisuuksien perusteella. Ei mulla sitä paitsi oo mitään sitä vastaan että pitäisin välivuoden tai mitään, varsinkin kun oon vuoden nuorempi kuin muut! :------) ensi vuonna keksin jonkun järkevämmän suunnitelman jos noihin en pääse.
rakastatko intiaanielämää?
joo!!!!!!!!!!!!!!! Tulisi vain kesä niin eläisin sellasta.
käytkö ikinä bileissä? 
enpä käsittääkseni! Mitäs minä siellä.
millainen on kaveriporukkasi? 
ihana! :-) Voin kertoa myös konkretiasta: Me asutaan kaikki erittäin eri puolella Suomea ja Ruotsissakin, joten ei voi nähdä ihan joka käänteessä, mutta aina silloin tällöin viikonloppuisin kyllä. Kaikki on ihan hirveän mahtavia ihmisiä - äiti kysyi multa joskus että kuka noista on kivoin noista kavereista joita täällä oli, mutta en voinut vastata todellakaan mitään, koska kaikki on niin omalaatuisia ja olisin voinut perustella ihan kenet tahansa parhaimmaksi. Välillä tämä seura on erittäin friegailevaa ja yltiöpäistä mutta se taas on erittäin positiivista normaaliin olotilaan nähden.
kokokmo
Ja koska kaikki tosiaan asuu niin kaukana toisistaan, on täytynyt opetella pitämään yhteyttä toisin keinoin: kaikki kirjoittelee juttujaan blogiin, välillä saattaa saada postista viitenä päivänä Sibeliuksen kuvan ja toisinaan myös perjantai-iltaisin saa Jyväskylästä puhelun, johon on yhdistetty puhelu Ylivieskasta ja puhelu Taalainmaalta. Olen myös huomannut että sitä yhdessä vietettyä aikaa arvostaa enemmän kun joutuu suunnittelemaan ja odottelemaan ja tekemään ponnistuksia nähdäkseen! Voi esimerkiksi fiilistellä monta viikkoa etukäteen menevänsä Ylivieskaan viikonloppuna :----) Mutta on silti usein myös ikävä, raastava ikävä. Se ei ole ollenkaan kivaa taasen.
jeejeje
En jaksa kertoa ketä tähän kuuluu koska se ei ole lainkaan yksioikoista ja tunnetaan muutenkin aika randomeista asiayhteyksistä, tosin eräskin keltainen talo on ollut huimassa roolissa.
Ootte Hienoja Miehiä joka ikinen, tietäkää se.
mikä on ihanan blogisi salaisuus? :)
varmaan jotkut retoriset keinot sekä voimakkaat ja samaistuttavat kuvat ja visuaaliset tehokeinot ja jooooooooooooooooo argumentatiivinen ulottuvuus on varmaan varsin suuri sekä kielessä käytetään tehokkaasti mm. kuvallisen havainnollistamisen keinoja ja metaforia sekä lol.
Salaisuus on varmaan se että en ymmärrä maailmaa kovin hyvin niin teen siitä aina varsin vääriä tulkintoja. Ja se että elämä on niin ihanaa.
mikä on Vellamon nutturan salaisuus?
Ananaat ja Muusa.
vellamo
tästä kuvasta päättelisin, että myös Eino Leinolla ja musiikkileireillä saattaa olla vaikutusta
mikä on Vellamon nutturan saialisuus?
Tätäpäs nyt tiedustellaan. Olen kuullut että se olisi Prokofiev.

12 kommenttia:

 1. ihanan ihana postaus usva! oot niin sulo.

  haastoin sut mun blogissa :--)
  http://auringon-pisaroita.blogspot.com/2012/02/haaste-5-vahemman-tunnettua.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi voi kiitos ja kiitos myös tuohon postaukseen pääsemisestä!! :---) teen tuon kunhan ehdin

   Poista
 2. Sinun blogista minä tykkään. Voi että muistutat yhtä ystävää niin paljon, apua ! niin sitä vaan sitten. ei muuta. (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi että kiitos!! sinun ystäväsi on varmaan aika hassu. millainenkohan

   Poista
 3. haluan tulla tällä tavalla pystymetsästä randomisti sanomaan, että arvostan musiikkimakuasi. ja blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :----) arvostan sinua!! oli hassua kun löysin sun blogin yksi päivä ja sielläkin oli shostakovichin toinen. se tuntui pursuavan kaikkialta - mutta hieno se onkin! hih, miten kaikki muusikot on niin hienoja ihmisiä tai ainakin kuulostaa siltä, sunkin ajatukset oli kiehtovia

   Poista
 4. Mitä useemman postauksen mä luen sulta nii sitä enemmän tykkään, blogista ja susta myös! Oot varmasti sellanen tyyppi, et kaikki jotka tuntee sut sanoo susta että oot ihanimpia ihmisiä joita ne tuntee. Sulla on sitäpaitsi loistava musiikkimaku! Ihania noi biisit mitä linkitit, mäki kuulun niihin harvoihin nuoriin jotka tykkää klassisesta (ja muakin on kyllä pienestä saakka totutettu kuuntelemaan sitä), mm. Chopinilla ja Lisztillä on muutamia upeita kappaleita joita kuunnellessa harmittaa hirveesti että lopetin pianonsoiton sillon joskus, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi hei ihan hassua sanoa noin! en usko että kaikki sanoo että oon mitenkään erikoisen ihana, koska mun kaverit on aika samanlaisia kun minä, samanluonteisia ja sellaisia, en mä ole mitenkään ihmeellisin. Mutta täytyy sanoa että sä vaikutat ihan järjettömän hienolta persoonalta ja sellaiselta joka olisi hieno ystävä :----) oon aina ihaillut sun blogia hirveästi niin hassua että kommentoit jotain tällasia juttuja!!

   se on niin harmi kun klassinen on niin aliarvostettua ja sen takia vaan harvat löytää sen!! Koska siinä on niin paljon muitakin puolia kun ne musiikkinäytteet vaan mitä jossain musiikintunnilla kuulee. Mutta oon iloinen kun oon sen itse löytänyt (vielä pari vuotta sitten en oikeen ees välittänyt tutustua klassiseen) ja sinä myös! Oi joo, monia kappaleita kuunnellessa tulee semmonen olo että osaisinpa minäkin mutta tyydyn sitten aina vähän helpompiin ja vähemmän pateettisiin kappaleisiin :---D mutta toisaalta on kyllä siistiä kun voi edes tavailla joitakin kappaleita pianolla vaikka ei niitä kokonaan kykeniskään soittamaan!

   Poista
 5. sano että te kaikki olette meikäläisiä niin sitten minä olen iloinen
  te olette hirveän kauniita, rakastuin nuihin kuviin ja
  taas tajusin kuinka kateellinen olenkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä siis lähestulkoon! :------) mutta voi ää älä oo yhtään kateellinen, etsi mielummin jotakin kivaa omasta elämästä koska oon varma että sitäkin on! Mutta musta ei tunnu yhtään kivalta jos joku sanoo olevansa kateellinen, koska silloin tuntuu vaan että joku on väärinymmärtänyt mun elämän eikä vaan nää oman elämänsä ihmeellisyyttä.

   Poista