Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

kukkaispäiväkirjat

minä elän
menen elämään ja toisinaan tulen.

Etsin pyöräillessäni ne tiet joilla tuulee eniten, katson sinne missä on vihreintä, kävelen paljain jaloin sateisilla kaduilla ja syön sen appelsiinimehujään joka maistuu kaikista vahvimmalle
jotta tuntisin itseni eläväksi. Jos maailma voi koskea minuun, niin ehkä minäkin siihen.
Ajattelen ajattelevani henkisiä ja sitten huomaan että kaikki rakentuu konkretiasta,
ja ostan itselleni hiusnaamion palkinnoksi siitä että saavutan jotakin tai ehkä siitä että voin sanoa saavuttavani jotakin ja kuvittelen että ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja antioksidantit imeytyvät päänahan läpi unelmiin.
kuukka
lettipää
lettilattia
mutta ehkä se on oikeutettua mennä stockmannille ja käyttää 70 euroa asioihin joihin ei ajatellut rahaa käyttävänsä vielä kulmasta kääntyessään.
Koska tärkeää on vain onnellisuuden määrä, ja yleellisyystuotteet luovat mielikuvan onnellisuudesta ja mielikuva on ihan yhtä todellista kun mun rikkinäiset sukkahousut.

Mutta oli ne kirjaimet ihan kivoja vaikka en koekaan saavuttaneeni erityisesti mitään lisäarvoa niihin sen mustavalkoisen julkistuksen myötä ja vaikka niistä ei saakaan mitään hienoa sanaa. Oon yrittänyt mutta lemele on hienoin tähän mennessä. Yhteen asiaan oon tyytyväinen, äidinkielen esseen täysiin pisteisiin, mutta muut oli aika sattumanvaraisia.

En nyt jaksa lukea mitä tuolla lukee koska menen kokeilemaan josko hiukseni kokisivat ihmeparantumisen mutta
olisin nyt kyllä paljon mieluummin Ruotsissa kuin ylioppilas vaikka on sekin ihan hienoa. Eilen lentokentällä näin ja vein, toiset menivät aurinkoisille teille ja minä paljain jaloin juniin jotka veivät vain Espooseen.
Ja sitten muistin että ehkä niinkin voi tuntea itsensä eläväksi. Mutta tänään vain aisteista.

18 kommenttia:

 1. sun blogista on tullut yksi mun lemppareista. :-)

  VastaaPoista
 2. voi onnea hienoista kirjotustuloksista! yää sait mut myös himoitsemaan mehujäätä ja tällä hetkellä sen saaminen on melko mahdotonta. ehkä huomenna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! hahaa voi ei pyydän anteeksi. toivottavasti ostit tänään mehujään!

   Poista
 3. oo onnea äikän esseestä! sie jos joku ne täydet pisteet ansaitset (sanon minä vaikka ei tunnetakaan, koska se paistaa blogistasi) :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! en tiiä ansaitsenko ja mun mielestä se essee ei ollu kyllä mikään paras ikinä kirjottamani ku en ees päässy viljelemään mitään hienoja kielikuvia ku se aihe oli sellanen hassu :---D mutjoo

   Poista
 4. Haastoin sut tekemään hyvänmielenlistan! =)

  http://vapey.blogspot.com/2012/05/goodfeeling.html

  VastaaPoista
 5. Vau, onnea! :) Sun blogi on mielettömän kiva, kuin yhtä runoa vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiitos! ei kovinkaan usein, tuntuu että nykyään kirjotan vaan kaikesta konkreettisesta mutta kiva että joku tykäääää :-)

   Poista
 6. Sun postauksia on aina niin kiva lukea! Ja onnittelut loistavasta ylppärimenestyksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ha kiva kuulla :---) ja kiitos (samoin)!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. oooo kivaa. mitäköhän se tarkoittaa.

   Poista
 8. Sinun teksteissä on tommoinen hetkessä elämisen fiilis, en tiedä onko se todellisuutta vaiko vain tekstin luomaa illuusiota, enkä tiedä onko sillä loppujen lopuksi väliä, että kumpaa vai molempia vai mitä, mutta siis jos haluat pointin löytää tästä kommentista niin se on se, että tekstisi ovat kivoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-----) sitä mä teen aina välillä! yritän löytää niitä hetkiä tai sitten keksin mikä voisi kuulostaa siltä hetkeltä. en oikeesti tiedä itsekään hirveästi. mutta kiitos vain, omat tekstisikin ovat erityisen!

   Poista
 9. kuule, neiti, blogisi on kerrassaan upea. Sun tekstit ispiroi ja ne on niin taidetta ja oi, oot äärettömän lahjakas, ethän aliarvioi itteäs! Hurjasti onnea ylppärimenestyksestä, vaikkei tunnetakaan :) Vietä kauniita päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihanaa että sanot noin! Ehkä mä näytän täällä paloja vain lahjakkuudestani, en näytä niitä hiuksia jotka menevät aina silmille, niitä jalkoja joihin aina kompastun. Mutta tämä antoi mulle toivoa, ehkä kaikki muutkin tekee vain niin että välittävät mielikuvan siitä missä ovat hyviä.
   Ehkä minä voin lukeutua heihin, heihin jotka muut voivat käsittää lahjakkuudeksi.
   Kiitos kiitos kiitos! Samaa sinulle.

   Poista