Sivut

maanantai 4. elokuuta 2014

tapahdun

En tiedä onko se tämä kesä vai mikä, mutta
wouwou
keskityn lähinnä tapahtumiseen.
Oudoissa tilanteissa on helpointa tapahtua, sillä silloin ei ajaudu leikkimään normaaliusleikkiä, teeskentelemään koristeseinää joka sopisi tähän karmeaan maailmaan. Tapahtuminen on sellaista että menee kadulle istumaan ja odottaa että tapahtuu. Esimerkiksi:

Torstaina oli ahdas olla ja pakenin kerrostalosta alas kadulle istumaan. Japanilaisen näköinen koira tuli nuuskimaan ja sen omistaja kertoi sympaattisia lauseita. Punatukkainen ohikulkija kysyi lähdenkö baariin.

Perjantaina menin hautausmaalle. Kuvasin lastevaatekuvia hautakivien päällä. Jäin kyydistä keskustassa ja mietin mihin pitäisi kävellä. Lähdin nukkumaan siskonpetiin metrolla itään.

Lauantaina tiputin Adichien Kotiinpalaajat Hakaniemen satama-altaaseen. Onneksi ystävän laukussa oli bikinit ja toiselta ystävältä lainattu mekko oli niin väljä, että siinä pystyi vaihtamaan bikinit päälle. Uin kirjan luokse ja kuivatellessani rantaan ajoi lautta. Kysyttiin, lähdenkö kyytiin. Seilasin kaksi tuntia tuntemattomien kanssa Vanhankaupunginlahden kautta Herttoniemeen. Sain suolapähkinöitä ja kivennäisvettä, otin kuvia kymmenvuotiaasta hyppimästä mutapohjaiseen mereen. Kirja on vieläkin läpimärkä.

Sunnuntaina istuin Pikkukoskella varpaita uittamassa ja laiturin eteen käveli nainen, jolla oli valkoinen kaapu. Mies sanoi jotain pyhästä hengestä, ja naisen asu kastui läpinäkyväksi. Alla oli turkoosi uimapuku.

veneessäkädetjalattyyppeh
köysi
halusin vain ilmaista hämmennykseni elämästä

tänään menen Kompassiaukiolle katsomaan mitä elämä minulle tekee.

6 kommenttia:

 1. Sää oot ihana! Ettäs tiiät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisinkin. Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. usvaaa sää oot ihana!! elämä on vissiin aika tarpeellista. ps mää oon onnellinen, informaatioksi (onko se niinkö in ja formaatio ja mitä se siinä tapauksessa tarkottaa?). mullapa alkaa kohta koulu. törmäillään kun tavataan vai oliko se toisinpäin t hömelö. nuo kuvat on hienoja mutta tuosta toisiksalimmasta mulla on semmonen asia että kehukehu

  VastaaPoista