Sivut

lauantai 3. tammikuuta 2015

hiljaa

olen kadottanut keskittymiskyvyn,
monta linssinsuojusta
ja pari haavetta.

väsyneitä päiviä, virkeitä öitä.
ilotulite
viluu
taikametsästä maailmanloppuun. Voisin puhua säästä ikuisuuden, se vaikuttaa mielentiloihin valtavaisti.

ps. asuuko joku jyväskylässä? mä tuun toukokuussa sinne asumaan. nähdäänkö?

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. JEE mä en oikeesti tunne sieltä juuri ketään joten otan vastaan seuraa

   Poista
 2. Luin noita sun uusimpia postauksia ja miten hyvä fiilis tulee kun tietää, (vaikken sua kauheesti tunne,) että on taas joku, joka on löytäny itelle sopivamman tien elää!:) sitä ei kaikki ymmärrä et miten voi olla paremmin asiat ja olo "maailmassa" ja että ei se maailma ookkaan niin paha paikka. Mä oon yli puoltoista vuotta nyt virallisesti eläny omaa tietäni ja koskaan ei oo ollu niin hyvä olla ku nykysin! Mun mielestä yks rohkeimmista asioista on tehä se ratkasu, ettei jää elämään niin miten aina on eläny ja miten muiden mielestä pitäis. Eiks ookki kivaa iloita jostain kynsilakoista ja ripsareista!!:D mitäs sä jklssä? T. Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, mahtavaa kuulla että oot löytänyt vapauden itsellesi! Sitähän se on, vapauden löytämistä jostain sisältä. On se tavallaan rohkeeta elää niin kuin itse ajattelee, mutta jossakin pisteessä se alkoi myös tuntua ainoolta järkevältä vaihtoehdolta.

   Mua huvittaa se kuinka iloitsen esim. ulkonäön muokkaamisesta, koska ei se oo ollut ikinä mulle mikään kovin tärkeä asia. Mutta ehkä se tuntuu hyvältä vaan sen takia että on kiva päättää itse asioista.

   Jyväskylässä on kesäduuni ja yritän kai vaan keksiä että mitä teen elämälläni! Mietin että tunnetaanko siis? :)

   Poista