Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2016

kokonaisuudessaan

Terve.

Haluan katkaista hiljaisuuden.

En tiedä pilaako mielenterveydestä puhuminen työllisyysnäkymät, mutta en tiedä haluanko tukea sellaista maailmaa, jossa tärkeintä on oman ominaisuuskimppunsa trimmaaminen. Menestyminen ja coolius ei kiinnosta ihan hirveesti. Kiinnostaa enemmän merkityksellisyydet, yhteydet ja kaikki ihmeellinen.

Haluan vain kertoa, että ilmeisimmin kaikki on mahdollista. Tällä hetkellä tuntuu, että olen olemassa kokonaisempana kuin aikoihin. En olisi uskonut tällaiseen vuosi pari sitten.

En ole edelleenkään superihminen. Oon sekava kokonaisuus. En ole löytänyt itsestäni huikeaa voimaa, ennemmin vain voimakkaita ihmisiä ympäriltä, sellaisia jotka ei värähdäkään vaikka kuinka kaatuilisi.

Kaikenlaisia murroksia. Puhun ihmisille psykoterapiasta ja klassisesta musiikista ja toimijuudesta ja rakkaudesta. Tapaan tuntemattomia ja käyttäydyn ihmisiksi. Oon ymmärtänyt miksi syön sokeria ja lopettanut sen. Oon lopettanut ajatusten katkaisun sosiaalisella medialla ja saavuttanut toisinaan taivaallisen rauhan ja keskittymiskyvyn. Verhoutunut vaatteisiin, jotka tuoksuu ikuisuudelta. Kuvittanut kirkkopyhiä ja muistanut, mikä voima on pysyvyydelläkin. Miettinyt ainutlaatuisuutta ja hajamielisyyttä ja huomannut, että mulla on lujia arvoja.

Oon osallistunut elämäni uskomattomimmalle kurssille Keniassa ja Ugandassa. Kysellyt sopeutumisen sijaan. En tiedä mitä teen syksyllä ja se tuntuu hirveän kivalta. Kuuntelen elämäntarinoita. En tiedä muutanko Helsinkiin vai Uuteen-Seelantiin vai jäänkö vain kotiin. Kaikki kuulostaa hyvältä ja aikaa on.

kesä22324

Kiitollisuudenpuuskia aiheuttavia asioita:

hiirenkorvat Pitäjänmäen teollisuusalueella
kultaisilla reunuksilla päällystetty päiväkirja (Tigeristä saa)
Charlie Chaplin
Ruotsin ikävöinti; Vasas Flora och Fauna ja Melissa Horn ja kirsikankukat Kungsträdgårdenilla ja meri
tumma huulipuna
kandidaatintutkielman viimeistelyn motivointi lupaamalla, että sitten saa suunnitella kesäloman
jääkaapin ylähyllyllä lojuva mustavalkofilmi
opiskelutauot yliopiston pihalla kun voi puhua puhelimessa rakkaudesta
laulu
aamut ilman sosiaalista mediaa
hollantilaiset letit
dissosiaatioiden tunnistaminen ja valintatilanteet
häämarssit jousikvarteteilla ja täysin erilaisissa elämäntilanteissa lymyävä onnellisuus
ihmisten löytäminen ruokalasta vahingossa
käsillä seisominen
ikkunan pitäminen auki koko ajan
katseen terävöityminen silloin kun tuntuu kokonaiselta
iltauinnit sellaisessa rannassa joka muuttuu aina kultaiseksi
visuaalisen kulttuurin tutkimus

kesä111

Ehkä tää on taas tätä aikaa kun väsyneenäkin on valoisaa ja on asioita joita odotella. Aikoja kun uskaltaa antautua kaiken sekavuudelle, sillä kaikki muuttuu pian joka tapauksessa. Kerron siitä kaikesta lisää pian!

Jos sitä saisi ikuistettua vaikka vähän.

(ps. jos kaipaatte mun valokuvia, laitan niitä toisinaan tumblriin. Tai portfolioon.)

6 kommenttia:

 1. Jotenkin tää koko sun postaus näyttää ja kuulostaa niin rauhalta. Mutta ei tylsältä rauhalliselta rauhalta, vaan vähän jännemmältä ja kiinnostavammalta rauhalta. You know. Oot ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve oot ihan paras! <3 Just eilen mietin vaan miten susta huokuu rehellisyys.

   Poista
 2. Sait minutkin kiitolliseksi! Kiitolliseksi sinun sanoistasi sekä sinusta huokuvasta rauhasta, omista elämänvalinnoistani ja muutoksesta, joka pelottaa mutta samalla saa sydämen sykkimään hurjana innostuksesta. Täytyy jättää minua hyvin kohdelleet ihmiset ja kaupunki. Kiitos, että olit osa mun Tamperetta! Toivottavasti törmätään vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Minne sun matka jatkuu? Kiitos sulle olemassaolostasi, toivottavasti nähdään vielä! Oot ihana.

   Poista
  2. Muonioon luonto- ja eräopaskouluun! Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä, mutta jotain minua aina suuresti kiehtonutta.

   Poista
  3. jee sä meet sinne! Ihanaa vuotta sulle. :)

   Poista